Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Trosbekendelsen - ganske enkelt

Selv om forklaringerne i Katekismus Updated er korte, er de ikke lette at forstå. Derfor har vi lavet enkle forklaringer til de tre første afsnit, som man kan læse uden de store forkundskaber.

Du er døbt og konfirmeret! Men hvad er det nu lige, vi tror på? Eller du er bare interesseret i den kristne tro! Men hvad drejer den sig om? – Sådan ganske enkelt! Den lille bog Katekismus Updated prøver at svare på disse spørgsmål. Men svarene er ikke lette at forstå, hvis man ikke er så godt kendt med den kristne tro. Derfor forsøger jeg her at forklare, hvad afsnittet om Trosbekendelsen i Katekismus Updated betyder – ganske enkelt.

Downloads

Downloads

    Fra Katekismus Updated

    Den første artikel: Om skabelsen

    Jeg tror på Gud Fader, den almægtige, himlens og jordens skaber.
    Det vil sige: Jeg tror, at Gud har skabt mig og alle andre skabninger. Jeg tror, at han har givet mig legeme og sjæl, øjne, ører og alle lemmer, fornuft og sanser, og at Gud i dag opretholder alt. Jeg tror, at han giver mig mad og tøj, hus og hjem, familie og venner og alt, hvad jeg trænger til. Jeg tror, at Gud hjælper mig i al fare og bevarer mig mod alt ondt. Det gør han af nåde og godhed, uden at jeg har gjort mig fortjent til det. For alt det skylder jeg at takke ham, tjene ham og leve efter hans vilje.

    Læs mere