Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Hvordan forstå Trosbekendelsen?

Som en hjælp til at forstå, hvad der menes med teksten i Katekismus Updated, gives her nogle forklaringer. I hvert afsnit citeres først teksten fra Katekismus Updated, dernæst følger forklaringen.

Downloads

Downloads

    Fra Katekismus Updated

    Den anden artikel: Om frelsen

    Jeg tror på Jesus Kristus, hans enbårne Søn, vor Herre, som er undfanget ved Helligånden, født af Jomfru Maria, pint under Pontius Pilatus, korsfæstet, død og begravet, nedfaret til Dødsriget, på tredje dag opstanden fra de døde, opfaret til himmels, siddende ved Gud Faders, den almægtiges, højre hånd, hvorfra han skal komme at dømme levende og døde.
    Det vil sige: Jeg tror, at Jesus Kristus er min Herre. Han er sand Gud, født af Faderen fra evighed af, og sandt menneske, født af Jomfru Maria. Han har befriet mig fortabte og skyldige menneske. Han har tilgivet mig alle synder og friet mig fra dødens og Djævelens magt med sit hellige blod og sin uskyldige lidelse og død. Han er stået op fra de døde, lever og regerer for evigt. Det har Jesus Kristus gjort, for at jeg skal være hans, leve med ham og altid tjene ham.

    Læs mere